Rólunk

Netsource Online Kft

Már 2007 óta cégformába öntve tanuljuk folyamatosan az Informatika rejtelmeit. Úgy gondoljuk a mai folyamatosan fejlődő világunkban az Informatika egy hatványozottan hátrányos terület, mivel szakmánkban nagyon gyors ütemben változnak a trendek, igények. Mi ezeket lekövetjük, majd az ügyfeleinknek már tévútmentesen tálaljuk, ezzel időt és pénzt spórolunk.

Folyamatosan bővítjük csapatunkat olyan emberekkel, vállalkozásokkal, akik az Informatika adott területén szakmailag kiemelkedő tudás birtokosai, és mindemellett megbízhatóan teljesítenek, ami szerintünk kiemelkedően fontos. Hosszú távú stratégiánk része, a vállalatunk rugalmasságának megőrzése, melyet úgy kívánjuk megőrizni, hogy Informatikai szakértés - segítségnyújtás felé pozicionáljuk vállalkozásunkat, ezáltal

Kapcsolat


Küldetés

Egyik fő küldetésünk, hogy a magyar kis és középvállalkozásokat segítsük elérhető árú minőségi informatikai szolgáltatásokkal. Blogunkban cégvezetőknek érthető módon próbáljuk tapasztalatunkat átadni.

Célunk a költséghatékonyság, hisszük azt hogy minden vállalkozásnak személyre szabott megoldásra van szüksége, hogy minél hatékonyabban működjön.

Olyan kutatás fejlesztési projektek részesei szeretnénk lenni melyekben hisszük hogy megvan az a potenciál, hogy jobbá tegye a világot.

Kapcsolat

A netsource.hu mint a legtöbb weboldal sütiket használ, melynek célja weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése .

További részletek - sütikezelés és adatvédelmi tájékoztató