Szolgáltatások

Weboldalak üzemeltetése, honlapkészítés


Az internet megjelenése óta már nem kérdés, hogy egy működő vállalkozásnak szüksége van saját weboldalra.
Tapasztalatunk viszont az, hogy a legdrágább weboldal is legfeljebb 2-4 év alatt elévül, ha más nem, legalább egy kisebb utánaigazítása szükséges az aktuális trendekhez.

Erre mi kidolgoztunk egy kedvező árú koncepciót , amely a gondmentes honlap üzemeltetés lehetőségét adja meg egy havi díjas szolgáltatás formájában. Nincs önnek szüksége semmilyen informatikai tudásra, nem kell tudnia a HTML, FTP, Javascript, reszponzív és még rengeteg egyéb szakszó jelentését, ezt a terhet levesszük az ön válláról.
Ügyfélszolgálatunknak személyesen, telefonon és emailben is adhat megbízásokat.

Egy jó honlap olyan mint egy jó autó, folyamatosan meg kell csinálni rajta a kötelező szervizeket, és működése üzemanyagot követel. A folyamatos üzemelés folyamatosan költségekkel jár, a mi koncepciónk ezekre a költségekre kínál átlátható, ezáltal jól tervezhető megoldást.

Az ország egész területén működünk, személyesen jelenleg a Székesfehérvári irodánkban tudjuk fogadni.

Már meglévő honlapját is átvesszük üzemeltetésre, természetesen előtte készítünk egy felmérést, mi az amit jó lenne rendbe tenni rajta, erre opcionális árajánlatot adunk.

Nálunk úgy is működik az ajánlatkérés, ha megmondja körülbelül mennyi pénzt szán a honlapjára, mi pedig megvizsgáljuk abból az összegbe milyen megoldásokat lehet kihozni. Ugyanazt a problémát sokféleképpen meg lehet oldani, különböző költségkeretekből, szerintünk legfontosabb hogy az ügyfél valódi célkitűzését elérjük. Léteznek olyan ingyenesen elérhető szoftverek, melyek testreszabásával igen költséghatékony megoldást tudunk kínálni, természetesen ezeknek vanank árnyoldalai is, ezekről természetesen részletes felvilágosítást nyújtunk.

Ha régi honlapját elavultnak érzi, nem feltétlen kell kidobni. Megvizsgáljuk, elképzelhető hoyg elegendő mellé berakni egy mobilbarát opciót. Itt tudja ellenőrizni, hogy jelenlegi honlapja mobilbarát-e:
Mobilbarát teszt

Itt pedig a honlap használhatóságáról ad a Google ellenőrző rendszere bővebb felvilágosítást:
Használhatóság ellenőrzés

Árak érdekelnek

Több infó érdekel / Blog

Kapcsolat / Elérhetőségek


Informatikai Oktatás / Tanácsadás


Oktatás

Ügyfeleink helyszínen történő célzott oktatását egyedi igények alapján rakjuk össze.
Oktatási tevékenységünk során az alábbi technológiákkal foglalkozunk: Java programozás, JEE, azon belül Faces technológiák(Primefaces, Icefaces), REST API fejlesztés, EJB, JAX-RS, JAX-WS, JPA.

Informatikai tanácsadás keretében is tudunk segíteni önnek.

Mind multinacionális, mind kisvállalati környezetből rendelkezünk jelentős tapasztalattal . Informatikában kiemelt fontosságú a döntés előkészítés. Tapasztalatunk az, hogy informatikai projektek nagyon költségesek , egy rosszul mágválasztott informatikai irány nagyon sok kidobott felesleges költséggel járhat.

Több szem többet lát. Informatikai tanácsadás keretein belül megvizsgáljuk igényeit, megkeressük a megfelelő költséghatékony megoldásokat, és ezt dokumentálva tálaljuk önnek, a megfelelő döntést ezzel előkészítve. Minden esetben felhívjuk a figyelmét mindegyik lehetőséggel kapcsolatos potenciális veszélyekre, hosszú és rövid távon egyaránt. A lehetséges megoldásokra demo rendszereket is kiépítünk ha lehetséges, így saját szemével kézzelfoghatóan láthatja, tesztelheti a megoldásokat. Pilot projektek elvégzését is vállaljuk.
Természetesen pályázatokon való együttműködés is lehetséges.

Egyedi árajánlat alapján végezzük tanácsadási szolgáltatásunkat, az árajánlat adása ingyenes.

Kapcsolat

Árak érdekelnek

Egyedi szoftverek fejlesztése

Ön vállalkozásának akkor van szüksége egyedi fejlesztésre, ha az IT piacon fellelhető szoftverek közül egyik sem felel meg önnek tökéletesen.
Minden egyedi fejlesztést az Ön igényeinek felmérésével kezdjük, majd megvizsgáljuk a piacon fellelhető kész szoftvereket, hogy valamelyik megfelelő-e lehet önnek teljes mértékben. Megvizsgáljuk az ingyenes licenszel rendelkező termékeket is, demo rendszereket is felépítünk majd teszteljük őket.
Amennyiben nem találunk megfelelő készterméket, több fejlesztési lehetőséget is megvizsgálunk, hogyan lesz költséghatékony a fejlesztés.

Célunk az, hogy ön a legköltséghatékonyabb megoldást kapja, és elégedett legyen az egyedi fejlesztéssel azáltal, hogy tényleg azt kapja, amit valóban szeretne.

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk.

Kapcsolat

Árak érdekelnek

Egyedi ipari automaták fejlesztése


Az elmúlt 5 évben jelentős tapasztalatot szereztünk ipari automaták fejlesztéseben.
Olyan eszközöket fejlesztettünk ,amelyek képesek kommunikálni az adott cég belső informatikai rendszereivel (Például SAP), ezáltal teljesen automatizálhatóak a folyamatok.

Fejlesztési szempontjaink között szerepeltek a könnyű kezelhetőség, valamint az egyszerű üzemeltethetőség.

Megrendelésre vállalunk egyedi automaták tervezését, szoftveres koncepciójának kidolgozását, fejlesztését.
Igény esetén alvállalkozóinkkal együtt komplett kivitelezést is vállalunk.


Eddigi fejlesztéseink elsődlegesen a logisztika, azon belül a raktározás területén belül készültek el. Készítettünk eszközkiadó automatához komplex menedzsment szoftvert.

Kölcsönző automatát integráltunk mér meglévő menedzsment szoftverbe.

Raktározó helytakarékos automata adatbázis alapú vezérlését fejlesztettük le.Kapcsolat

Árak érdekelnek
A netsource.hu mint a legtöbb weboldal sütiket használ, melynek célja weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése .

További részletek - sütikezelés és adatvédelmi tájékoztató